It goes: Mat och jobb.

Det verkar rulla på med extraskift för mig, på Falukuriren! De ringde i torsdags och undrade om jag kunde jobba igår samt tors-fredag. Minns när jag förr bara kunde säga javisst! Inga problem, jag kommer! Men nu har vi ju en liten kotte som behöver kärlek och omsorg 24/7, så jag började med rappa tassar att fixa barnvakt. Som tur var så kan Egil vara hemma med Nicke torsdag och fredag.

Igår kom så farmor och farfar för att mysa med Egil, och allt hade gått bara fint. Somnat snällt och ätit bra. Det var lite kul att jag satt pedagogiskt och förklarade för honom vid lunchen att jag skulle jobba idag och att han skulle vara snäll mot farmor och sova bra. Vilket han också ju gjorde sedan, ha ha! Ska väl göra samma sak inför torsdagen och fredagen, hehe!

Inget nytt under himlen annars. Det är svårt att försöka hitta ämnen att bubbla över som inte involverar Egil. Hela mitt liv kretsar liksom kring honom nu. Men för intresserade så kan jag ju berätta att han har ratat mat ett tag nu, vet inte varför. Åt med aptit för en månad sedan, men nu verkar han gilla HIPP´s gröt med grönsaker och Semper´s ekologiska pasta med broccoli och ostsås. Inget jag kan laga alltså... ska testa med lite hemgjort mos och morot i morgon igen, ev testa att mixa ner några quornbitar få se vad herrn säger. Mkt smör förstås, för sådant är smask minsann.

Vad gäller min kost så har jag börjat äta mycket mindre portioner och mer regelbundet, vilket verkar ha gett resultat på vågen. Snart fyra kilo mindre på en månad, känns kanon! Det kanske blir en beach 2012 trots allt?

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Summary: AWESOME!

2012-02-28 @ 14:33:12
Postat av: Siss

Kul med jobb och vikt! Har också ätit mindre portioner och mer grönsaker samt regelbundet OCH tränat i ett år nu - men jag står stilla. Antingen har jag inte haft en enda muskel på hela min kropp eller så gör jag helt fel. Förmodligen en kombo. Ger upp snart. Behöver en PT. MEN gläds med dig!! :)

2012-03-02 @ 08:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0