Otroligt.

Jag har inte skrivit en enda rad på över en månad ser jag. Makalöst. Fast jag är ändå inte förvånad. Och en enda tapper besökare loggar in med jämna mellanrum för att se om jag skrivit något. Otroligt. Kärlek till dig, vem är du?
Jag fick ett akut sug att fortsätta på Kärlek existerar inte på webben! Tro inte att jag glömt av den, nej nej... fortsättningen kommer, tro mig! Skulle gärna se den som bok en dag - skulle inte ni det också?

Det enda som sätter käppar i hjulet för mig, eller har gjort hittills, är att jag dragit igång mitt projekt som ännu är på helt ideell basis - www.dethanderifalun.se. Det var ett projekt som på nolltid växte sig större än jag räknat med. Hade ingen aning om att det hände så mycket i den här stan! Jag har händerna fulla och en företagsidé framför mig att ta tag i. Huvudet snurrar, idéerna rullar in på löpande band, tipsen likaså och inbjudningar till att stå på gästlistor här och där hos krogar som vill att jag skriver om deras evenemang. Mycket att välja, mycket att sålla. Jag vill ju att sidan på ett sätt ska vara objektiv, men samtidigt ger nöje och kultur lite större svängrum - vi får se hur jag gör. Hur som helst är det massor att göra, och ännu mer bara jag vill.

Mina önskemål för sajten är att jag får intressenter som vill annonsera, att jag får en helt egen flik på sajten som heter "shopping" och som är en renodlad sida med bara annonser från butiker runtom i stan. Att mitt "veckans middagstips" kan rulla igång och jag kan ta betalt för den, för att skriva den till förmån för restaurangerna. Att mina nuvarande Dagens lunch:are framöver vill betala en slant för att stå med sin logga intill den sidan. Att min logga snart blir klar. Att vi kan ha ett event ute på stan när det blir lite varmare ute.

Sajten är en idé jag helt klart skulle kunna leva på och som jag brinner för. Det var länge sen jag brann, ska ni veta. Nu jävlar!

RSS 2.0