Den lilla tanden!

Oj oj! För en vecka sedan när vi kom till Korsån för att tillbringa sista hela veckan där i sommar, så låg jag och Sam på en filt vid sandlådan. Eller ja... Sam tränade på att sitta vilket han är superduktig på nu! Sitter flera minuter utan stöd och gör oss så stolt. När han log mot mig såg jag ett litet, litet streck på vänster sida nere. En liten tand som spruckit igenom! Inte undra på att han kinkar lite extra nu. Det går så snabbt så...

Han är för ävrigt väldigt väldigt matglad. Han kan utan problem möla i sig en deciliter gröt och en tredjedel puréburk, typ mango/banan, i en sittning! Man får liksom ransonera så han inte äter för mycket, ha ha! Med Egil var det tvärtom. Så olika det kan vara. Inte så konstigt kanske... de är ju trots allt individer.

Igår mölade han en hel skrapad banan och käkade ett halvt rån. Eller, mest sög på det och blev skiiitförbannad när det inte kom nåt när han sög på bitarna. Sötgosen.

Han har fått testa morot och nu när vi kommit hem från semesteryran igen ska vi rycka igång med lite potatis också! Och i dag skolas vi in Egil hos nya Dagmamman Eva-Lena på Kvarnberget. Alltid lite nervöst men jag tror att det blir super och ha honom på rätt sida av stan och slippa bussarna. Vilken lättnad!

RSS 2.0