Utomsocknes.

Idag bär det av utomsocknes. Jag ska till metropolen Borlänge minsann och shoppa lite i den gigantiska gallerian. För oss småstadslantisar är det "gigantiskt" åtminstone. Något sånt här finns inte i min lill stad inte. Kanske EN liksom modeern butik som man kan panikhandla en tröja, en kjol eller ett snordyrt halsband som står vid kassan. Men det är bara i yttersta nödfall. I bästa fall åker man till... Borlänge.

En stor händelse, eftersom det blir att man planerar sin shopping på ett annat sätt än när man är omgiven ständigt av massa butiker som i storstan aka sthlm. Man skriver lista, funderar vad man behöver, planerar sin rutt igenom Kupolen (som shoppingcentret heter).
Och så ska man helst åka med någon/några som man kan passa på att liksom umgås med samtidigt. Sitta i bilen och surra de fyra milen dit, lyssna på musik och har man tur så har nån tänkt till och packat en CD-case med lite sjysta skivor.

Man sminkar sig, duschar och parfymerar sig och tar på sig lite fint läppglans och plockar ut finskorna. För nu bär det av utomsocknes.

Kommentarer
Postat av: Seija

Ja,man fick ju några visdomsord också,tur du är "klok som en bok",haha :D

2007-09-29 @ 00:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0