Ensam är stark? Skitsnack.

Vad är det för jävla skitsnack om att Ensam är stark? Den som kom det uttrycket, talesättet eller vad fan det nu är borde eliminieras. Nu. Allt jag vill är att inte vara det liksom. Trots att vänner och familj visar hur mycket de bryr sig om mig genom kramar, prat, sms, mail, msn och kommentarer här, så känner jag mig ensam. Det är ett stort hål i mitt bröst. För du är borta.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Håller med dig! ensam är inte stark!!

KRAM

2008-11-23 @ 20:04:15
URL: http://jojosplace.blogg.se/
Postat av: Anna på Språkform

Nej jag håller också med, men ... undertiden medans man känner sig lite ensam får man försöka bli kompis med sig själv, och visa världen att man klarar sig själv, även om man inte vill...



Men, det behöver du inte tänka på redan, just nu är det nog bara skit att känna sig ensam. Med all rätt.



Men vet du, vad vi har märkt när vi varit så mycket på sjukhus med våra söner... och oroats och mått illa. När det är riktigt krisigt och jäkligt, då, då vet man att man lever, och det är inte alla människor som får känna på den känslan. De har inget att jämföra med, de kan inte uppskatta de vardagliga för de har inte upplevt helvetet... så att säga. Passa på att gotta dig åt att du mår dåligt, för när du mår bra har du något att jämföra med och kan känna att du mår riktigt bra, sen.



Äh... vad sjutton... jag säger som i reklamen... "jaja jag vet ju vad jag menar".



Du är inte ensam, men du känner dig ensam och övergiven.

2008-11-27 @ 12:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0