Hedemora fick ett bittert ansikte.

Det pratades om Hedemoras uteliv på radio Dalarna i morse, kan ni tänka er! Ett band som ligger i topp på dalatoppen hade blivit inbjudna till studion för och snacka om sina låtar varav en av dem handlade om Hedemora, och utelivet på helgerna.

Alltså ursäkta mig men jag skämdes lite... där satt programledaren och ställde specifika frågor som Vad händer i Hedemora på helgerna då? Och vad gör man? som om det verkligen fanns en legitim anledning till att de skrivit den här heta låten, att det händer coola grejer i Hedemora då. Kunde nästan se hur programledaren liksom satt där och gapade förväntansfullt när han inväntade svaret från killarna. Antiklimax. Så klart, det är ju Hedemora.

Han får till svar att Nja, det är ju till påsk och juldagen som de stora hemvändardagarna är och då lever Hedemora upp. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för kommentarer till det sista han sade... annars är det väl mest den lokala puben. Dit går man, och dricker nån öl och så går man hem när man blir trött. Men hjääälp! Pojken får det ju och låta skittråkigt!

Man får ju höra att Hedemora en gång i tiden var the place to be när man skulle gå ut, och att folk verkligen vallfärdade till stan för att gå ut på det berömda stadshotellet. Ok, glansåldern kanske är förbi men inte fan är Hedemora som väntrummet innan döden i alla fall! Basta.

Kommentarer
Postat av: Krister

Klart att Hedemora inte är som ett väntrum för i ett väntrum händer det saker hela tiden men vad händer i Hedemora!

2008-10-18 @ 11:00:47
URL: http://www.metrobloggen.se/krilleskult
Postat av: Therésa

Krister: Kan inte riktigt hålla med där... väntrummet ger ju både dödsångest och nervösa attacker, för att det inte händer ett skit.

2008-10-18 @ 20:03:19
Postat av: Kristina Ersson

Saker och sådant händer vad man själva som innevånare som man gör staden till... Har ju själv bott i Hedemora under många år efter uppväxten i Långshyttan... Många är ju duktiga på att gnälla med gör ingenting åt det... Men kan ju inte göra allt själv. Men alla kan göra något för att bidra om Hedemora ska bli bättre i stället för att sitta och rulla tummarna samt gnälla.

2008-10-19 @ 12:56:33
URL: http://www.metrobloggen.se/kristinaersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0