Heja Brittan!

Alltså jag fattar inte vad nöjesmedia håller på med... när Britney väl shapar upp sig och kommer på fötter så ska det ändå klagas som aldrig förr. Hon släpper ny låt och så klart så anklagas nya videon vara både porrvideo och nakenbastu. Men please!

Inte fan var det någon som klagade eller sade något när Rihanna klädde av sig, oljade in sig och satte sig med benen i kors i sin video. Eller när übersex-Beyoncé låg i en säng och åmade sig med någon sorts kedjekofta på sig som skymtade bröstvårtorna.
Men när BRITNEY gör något så är det helt plötsligt skandal och alla möjliga porriga superlativ som gäller. Hela nöjesvärldens lilla hackkyckling är hon. Men hon står nog på sig. Som den lilla människa man är i den stora världen så är jag faktiskt ett stort fan.



Kommentarer
Postat av: ullebulle

trodde man kunde klicka ju.. :-( orka gå o leta på det där själv när man inte alls är insatt ialla dina musikvärldsvideor.. ;-) Fast han Darins låt va ju ok! :-D kanske vi kan köra på förfesten NÄR du kommer upp o vi drar till SÄLEN!! ;-)

2008-10-15 @ 16:34:02
URL: http://malamute.nu
Postat av: Johan

Vän av ordning ställer sig genast frågade till om det finns någon annan sorts bastu än just nakenbastu. How about: Skoteroverallsbastu

2008-10-16 @ 14:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0