En mulen torsdag.

Hade verkligen sett framemot att få mumsa i mig kladdkaksmuffins med grädde i dag, eftersom det var planerat att mamma, seppo, lillebror och mormor skulle komma till Hofors för första gången och se hur vi bodde och fika lite. Men... så blev Seppo sjuk, så det bidde inget. Antiklimax. Får bli en annan dag helt enkelt.

Men humöret lättades upp lite genom ett samtal då Nickes mamma ringde och bjöd upp oss på pannkakor om en stund. Mömm! Då ska jag gräddmoffa mig lite, ha ha!

Kom nyss in från en premiärpromenad UTE med Sid, i en färgglad lite sele som vi lånat av Persson´s (Nickes föräldrar). Oj va spännande han tyckte allt var! Nosa, känna, smyga fram, bli livrädd för en bil och springer in i trapphuset igen. Och så ut igen. Sådär höll det på en stund. Men när Azrael joinade utomhus så blev han hipp som happ lite modigare. Nicke gick i förväg, Azrael följde efter honom och Sid traskade med. Säkert på grund av nyfikenhet. Men skoj hade vi!

Lika bra att introducera honom för utelivet redan nu, han blir ju faktiskt fem månader inom kort. Vi får ta fler prommisar i sele så han morskar till sig lite innan han får gå själv ute. Han blir nog en riktig tuffing så småningom!

Kommentarer
Postat av: Soldat Hongisto

Awh! Blev rädd för bilen? Stackarn! :)

2010-03-24 @ 21:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0