Förlovning ska vara romantik.

Jag är besviken. Håller ni inte med om att förlovning ska handla om rus av känslor, pussar, kramar, mys, kärlek och fjärilar i magen? En förlovning ska INTE handla om att väldigt väldigt fina titanringar till bra pris helt plötsligt börjar tappa sin guldstrimma i ringen. Två gånger!

En förlovning ska inte heller handla om att man måste dra romantiken i smutsen genom att behöva sitta och ringa till kundtjänst tre gånger, där man köpt ringarna på nätet, och be dem skicka en ny ring till Nicke, kostnadsfritt dock men ändå... för att en vecka senare upptäcka att även samma skit händer DEN ringen!
DÅ är ju verkligen besvikelsen och tårarna nära och påtaglig, just för att vi verkligen älskar dessa titanringar och att de betyder så mycket för oss och symboliserar den dagen.

Nu får vi istället välja ut två nya ringar som har lite högre pris, men visserligen äkta guld och silver istället, som kommer om tio dagar. Och inte fick vi rabatt heller. Det ska verkligen inte vara såhär - förlovning ska INTE vara synonymt med kommer du ihåg när vi krånglade så mycket med ringarna...?

Nåja, vi älskar ju fortfarande varandra lika mycket och om man ska försöka se det på den ljusa sidan så får vi ju kanske trä de nya ringarna på oss i Stockholm istället på något fint ställe eftersom vi ska dit nästa vecka. Två förlovningsdagar är ju inte varje par som får. Fniss. Men en liten liten dimma med besvikelse ligger fortfarande och yr.... men det försvinner nog så småningom.

Vad vi ska till sthlm och göra? Nicke ska få uppleva sina gamla idoler Blind Guardian på scenen, en födelsedagspresent han fick i somras. Ska bli roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0