Utbrytarkungen.

I morgon hägrar ett barnmorskebesök - och om jag så törs säga så är jag inte speciellt orolig i skrivande stund. Känner av en liten utbrytarkung/drottning där inne som försöker ta sig ut, möblera om, gympa eller vad haon gör där inne! Det är så fruktansvärt underbart så jag blir både full i skratt och tårögd. Helst samtidigt. Vi har nog en stark liten krigare där inne med hälften finnblod. Sisu! Vi ger oss fan inte i första taget, ha ha!

Så det är väl bara och hålla tummarna att Maggan ger tumme upp i hela protokollet. Vi har också kommit underfund med att vi nog vill göra ett till ultraljud, ett så kallat tillväxtultraljud. Bara för att kolla upp allt, för säkerhets skull. Få se vad Maggan tycker. Men enligt Uppsala akademiska så kunde vi mycket väl önska det. Och det är ju faktiskt vår graviditet, inte Maggans. Men det är skönt och bolla lite med henne ändå. Barnmorskan alltså.

Jag har varit så jävla modig att jag anmält mig till gravidyoga nu också! Den 5 maj börjar det i gävle och det ser jag verkligen framemot. Ska bli skönt att försöka få bukt på krämporna genom skön meditation, försiktig stretch och andning. Yoga passade ju mig väldigt bra för 1,5 år sedan då jag gick senast. Det hela äger rum på Gävle yogaskola och jag har en good vibe. Peppar peppar, måste man ju säga.

De ska tydligen prata skrock (apropå det) på Karlavagnen ikväll. Bäst och ratta in klockradion.

Kommentarer
Postat av: Ida Eriksson

Härlig att du inte känner dig orolig just nu, de ska man ta vara på. Spännande med yoga, hade jag me velat men kroppen tillåter inget just nu. Mest att sitta i solen och njuta.



KRAM

2011-04-18 @ 17:59:25
URL: http://anglamammastankar.blogspot.se
Postat av: Bror

Häärligt värre! Jag blir glad då du är glad, I feel you :)

2011-04-18 @ 22:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0